Cafea boabe
-
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 250G
Cafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce.
Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult37,47 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Kenya 250G
Cafeaua noastra Kenya vine din zonele muntoase din regiunea sudica a tarii. Cafeaua Kenya creste la altitudini intre 1500 si 2100 de metri si produce doua recolte anual. De vreme ce doar fructele coapte sunt culese, intreaga plantatie poate fi culeasa manual de pana la 7 ori. Iubitorii de cafea au o preferinta speciala pentru cafelele aromatice din Kenya, ce au o aciditate ridicata, un gust intens si o neobisnuita tenta de fructe de padure. Primii pomi au fost adusi din Etiopia in Kenya in secolul 19. Astazi cafeaua este cultivata pe 1300 de plantatii mari si de catre 600.000 producatori mici, organizati in cooperative. Află mai mult40,00 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 250G
Este o cafea 100% Arabica obtinuta prin metoda umed ceea ce & inseamna o cafea de calitate superioara - boabe cu aspect deosebit si incantatoare arome de condimente, aciditate placuta, corpolenta, senzatie de plinatate. Altitudinea (1300-2000m), varietatea de microclimate si umiditatea ofera conditii ideale pentru producerea unei cafele Arabica cu totul particulare. Află mai mult46,26 RON -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Ethiopia 250G
Etiopia este considerată drept leagănul cafelei și e renumita pentru faptul că a fost descoperita în pădurea regiunii Kaffa.
Cafeaua din Ethiopia este de o complexitate deosebită, cu arome intens florale și fructate, menținând în același timp un corp echilibrat și un gust final captivant.
Cafeaua din Ethiopia se cultiva la altitudini intre 1500 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si februarie. Află mai mult52,00 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Nicaragua 250G
Cafeaua din Nicaragua se evidentiaza printr-o aroma curata, echilibrata și revigoranta, cu note delicate de alune, o textură cremoasă și un gust final dulce.
Cafeaua din Nicaragua se cultiva la altitudini intre 1000 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult59,22 RON -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 500G
Cafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce. Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult71,72 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Kenya 500G
Cafeaua noastra Kenya vine din zonele muntoase din regiunea sudica a tarii. Cafeaua Kenya creste la altitudini intre 1500 si 2100 de metri si produce doua recolte anual. De vreme ce doar fructele coapte sunt culese, intreaga plantatie poate fi culeasa manual de pana la 7 ori. Iubitorii de cafea au o preferinta speciala pentru cafelele aromatice din Kenya, ce au o aciditate ridicata, un gust intens si o neobisnuita tenta de fructe de padure. Primii pomi au fost adusi din Etiopia in Kenya in secolul 19. Astazi cafeaua este cultivata pe 1300 de plantatii mari si de catre 600.000 producatori mici, organizati in cooperative. Află mai mult78,00 RON -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Costa Rica 500G
Cafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce. Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult87,56 RON -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Ethiopia 500G
Etiopia este considerată drept leagănul cafelei și e renumita pentru faptul că a fost descoperita în pădurea regiunii Kaffa. Cafeaua din Ethiopia este de o complexitate deosebită, cu arome intens florale și fructate, menținând în același timp un corp echilibrat și un gust final captivant. Cafeaua din Ethiopia se cultiva la altitudini intre 1500 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si februarie. Află mai mult102,00 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Panama 500g
Calitatea excepțională a cafelei din Panama este data de diversitate microclimatului acestei tari. Cafeaua din regiunea Panama este subtila, bine echilibrata, cu note fructate și tonuri intense de cacao. Cafeaua din Panama se cultiva la altitudini intre 1000 si 1500 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult103,68 RON