Cafea Proaspat Prajita
Ce inseamna cafea proaspat prajita? Cand bei o cafea buna, proaspat prajita simți de ce lumea vorbeste despre parfumul cafelei. Aroma este complexa si descoperi nuantele care dau caracterul celor mai bune cafele din lume, care se disting in funcție de originea lor. Pe fiecare punga de cafea THE COFFEE SHOP este mentionata ziua si ora prajirii.
Calitati ale cafelei proaspat prajite:
Aroma este pregnanta, te inconjoara cand deschizi punga si tragi aer in piept.
Gustul, indiferent daca prepari espresso, cafea la ibric sau filtru, gustul trebuie sa fie complex si vivace.
Personalizam la cerere pungile de cafea. Modul de ambalare poate sa fie in punga de 500g, resprectiv 1 kg.
-
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Nicaragua 500g
Cafeaua din Nicaragua se evidentiaza printr-o aroma curata, echilibrata și revigoranta, cu note delicate de alune, o textură cremoasă și un gust final dulce. Cafeaua din Nicaragua se cultiva la altitudini intre 1000 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult115,00 RON -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Ethiopia 500G
Etiopia este considerată drept leagănul cafelei și e renumita pentru faptul că a fost descoperita în pădurea regiunii Kaffa. Cafeaua din Ethiopia este de o complexitate deosebită, cu arome intens florale și fructate, menținând în același timp un corp echilibrat și un gust final captivant. Cafeaua din Ethiopia se cultiva la altitudini intre 1500 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si februarie. Află mai mult108,81 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Panama 500g
Calitatea excepțională a cafelei din Panama este data de diversitate microclimatului acestei tari. Cafeaua din regiunea Panama este subtila, bine echilibrata, cu note fructate și tonuri intense de cacao. Cafeaua din Panama se cultiva la altitudini intre 1000 si 1500 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Costa Rica 500G
Cafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce. Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult94,81 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 500g
Cafeaua din Guatemala este dintre cele mai uimitoare cafele din lume, este parfumata, bogata în arome și oferă o senzatie corpolenta, intensă. Cafeaua din Guatemala se cultiva la altitudini intre 1300 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre decembrie si martie. Află mai mult94,81 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Columbia 500g
Cafea 100% Arabica, traditionala si proprie din Columbia de calitate superioara. Produsul este caracterizat prin aroma proeminenta, completa, fina si savuroasa, cu aciditatea si textura medie-mare, fiind o bautura curata, de cea mai buna calitate si superioritate din lume. Aceste calitati se obtin doar atunci cand se planteaza soiurile de vegetale potrivite intr-un spatiu caracterizat printr-o zona tropicala de inalta altitudine (tipuri de sol si clima particulare, cultivata intre 1200 si 2200 metri peste nivelul marii), pe langa procesul atent al cultivarii, iar recoltarea de cereale in procesele de post-recoltare. Află mai mult93,81 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Rwanda 500g
Cafeaua din Rwanda are o aromă delicată de caramel, cu un corp cremos, usor si aciditate cu note de citrice (lamaie,portocala). Cafeaua din Rwanda se cultiva la altitudini intre 1300 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre aprilie si iulie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 500G
Cafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce. Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult78,81 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Nicaragua 250G
Cafeaua din Nicaragua se evidentiaza printr-o aroma curata, echilibrata și revigoranta, cu note delicate de alune, o textură cremoasă și un gust final dulce.
Cafeaua din Nicaragua se cultiva la altitudini intre 1000 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult61,41 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 250G
Este o cafea 100% Arabica obtinuta prin metoda umed ceea ce & inseamna o cafea de calitate superioara - boabe cu aspect deosebit si incantatoare arome de condimente, aciditate placuta, corpolenta, senzatie de plinatate. Altitudinea (1300-2000m), varietatea de microclimate si umiditatea ofera conditii ideale pentru producerea unei cafele Arabica cu totul particulare. Află mai mult