(0 item) - 0,00 RON

Nu aveţi niciun produs în coş.

 

Cafea Proaspat Prajita

Cafea Proaspat Prajita

Ce inseamna cafea proaspat prajita? Cand bei o cafea buna, proaspat prajita simți de ce lumea vorbeste despre parfumul cafelei. Aroma este complexa si descoperi nuantele care dau caracterul celor mai bune cafele din lume, care se disting in funcție de originea lor. Pe fiecare punga de cafea THE COFFEE SHOP este mentionata ziua si ora prajirii.
Calitati ale cafelei proaspat prajite:
Aroma este pregnanta, te inconjoara cand deschizi punga si tragi aer in piept.
Gustul, indiferent daca prepari espresso, cafea la ibric sau filtru, gustul trebuie sa fie complex si vivace.
Personalizam la cerere pungile de cafea. Modul de ambalare poate sa fie in punga de 500g, resprectiv 1 kg.

Matrice  Listă 

3 Produs(e)

per pagină
  • Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Costa Rica 250G

    Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Costa Rica 250G

    Cafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce.
    Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie.

    Află mai mult
    45,36 RON

  • Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Costa Rica 500G

    Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Costa Rica 500G

    Cafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce. Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult
    87,56 RON

  • Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Costa Rica 1kg

    Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Costa Rica 1kg

    Cafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce.
    Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie.

    Află mai mult
    168,78 RON

Matrice  Listă 

3 Produs(e)

per pagină