Cafea boabe
-
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Rwanda 250G
Cafeaua din Rwanda are o aromă delicată de caramel, cu un corp cremos, usor si aciditate cu note de citrice (lamaie,portocala).
Cafeaua din Rwanda se cultiva la altitudini intre 1300 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre aprilie si iulie. Află mai mult -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 250G
Cafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce.
Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult37,47 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Costa Rica 250G
Cafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce.
Află mai mult
Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie.45,36 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 250G
Este o cafea 100% Arabica obtinuta prin metoda umed ceea ce & inseamna o cafea de calitate superioara - boabe cu aspect deosebit si incantatoare arome de condimente, aciditate placuta, corpolenta, senzatie de plinatate. Altitudinea (1300-2000m), varietatea de microclimate si umiditatea ofera conditii ideale pentru producerea unei cafele Arabica cu totul particulare. Află mai mult46,26 RON -
Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Ethiopia 250G
Etiopia este considerată drept leagănul cafelei și e renumita pentru faptul că a fost descoperita în pădurea regiunii Kaffa.
Cafeaua din Ethiopia este de o complexitate deosebită, cu arome intens florale și fructate, menținând în același timp un corp echilibrat și un gust final captivant.
Cafeaua din Ethiopia se cultiva la altitudini intre 1500 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si februarie. Află mai mult52,00 RON -
Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Nicaragua 250G
Cafeaua din Nicaragua se evidentiaza printr-o aroma curata, echilibrata și revigoranta, cu note delicate de alune, o textură cremoasă și un gust final dulce.
Cafeaua din Nicaragua se cultiva la altitudini intre 1000 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult59,22 RON