Cafea boabe

- 
       
		Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 250GCafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce.
 Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult48,59 RON
- 
       
		Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Guatemala 250GEste o cafea 100% Arabica obtinuta prin metoda umed ceea ce & inseamna o cafea de calitate superioara - boabe cu aspect deosebit si incantatoare arome de condimente, aciditate placuta, corpolenta, senzatie de plinatate. Altitudinea (1300-2000m), varietatea de microclimate si umiditatea ofera conditii ideale pentru producerea unei cafele Arabica cu totul particulare. Află mai mult
- 
       
		Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Ethiopia 250GEtiopia este considerată drept leagănul cafelei și e renumita pentru faptul că a fost descoperita în pădurea regiunii Kaffa.
 Cafeaua din Ethiopia este de o complexitate deosebită, cu arome intens florale și fructate, menținând în același timp un corp echilibrat și un gust final captivant.
 Cafeaua din Ethiopia se cultiva la altitudini intre 1500 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si februarie. Află mai mult56,00 RON
- 
       
		Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Nicaragua 250GCafeaua din Nicaragua se evidentiaza printr-o aroma curata, echilibrata și revigoranta, cu note delicate de alune, o textură cremoasă și un gust final dulce.
 Cafeaua din Nicaragua se cultiva la altitudini intre 1000 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult58,00 RON
- 
       
		Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Costa Rica 500GCafeaua din Costa Rica are reputația de a avea unele dintre cele mai înalte standarde de producție și calitate, tinde să aibă un corp mediu, surprinzător de bine echilibrată, cu o aciditate proaspata și dulce. Cafeaua din Costa Rica se cultiva la altitudini intre 700 si 1900 m iar perioada de recoltare este intre octombrie si martie. Află mai mult88,00 RON
- 
       
		Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Peru 500GCafeaua din Peru este printre cele mai apreciate cafele din lume datorita calitatii, corpului mediu, bine echilibrată, cu o aciditate fina și dulce. Cafeaua din Peru se cultiva la altitudini intre 1200 si 2000 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult93,22 RON
- 
       
		Cafea Proaspat Prajita The Coffee Shop Ethiopia 500GEtiopia este considerată drept leagănul cafelei și e renumita pentru faptul că a fost descoperita în pădurea regiunii Kaffa. Cafeaua din Ethiopia este de o complexitate deosebită, cu arome intens florale și fructate, menținând în același timp un corp echilibrat și un gust final captivant. Cafeaua din Ethiopia se cultiva la altitudini intre 1500 si 1800 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si februarie. Află mai mult103,00 RON
- 
       
		Cafea Proaspat Prajita THE COFFEE SHOP Panama 500gCalitatea excepțională a cafelei din Panama este data de diversitate microclimatului acestei tari. Cafeaua din regiunea Panama este subtila, bine echilibrata, cu note fructate și tonuri intense de cacao. Cafeaua din Panama se cultiva la altitudini intre 1000 si 1500 m iar perioada de recoltare este intre noiembrie si martie. Află mai mult








